Felhasználói név Jelszó


























Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Páterház Panzió és Étterem -Szentes
Cím: 6600 Szentes, Kossuth u. 1.Email: domsodine@vipmail.hu
Telefon: (63) 444-112Fax: (63) 444-112
Gps: 46.65194702 , 20.25740623

Bevezető

Péterház Panzió és Étterem Szentesen található. Szentes Magyarország alföldi részén, Csongrád megye északi felében, a Tisza bal partján, a Körösből eredő Kurca két oldalán terül el. Természetes vizei még a Veker- és a Kórógy-erek, mesterséges tava a 122 ha vízfelületű Termál tó. A helyi legenda szerint Zendus János magyar hadvezérhez kötik Szentes megalapítását. Először 1564-ben említik mezővárosként. A település lakossága a török megszállást túlélte, bár 1596-ban és 1693 -ban hosszabb-rövidebb ideig a nádasokban keresett menedéket. 1720-ban királyi adománylevéllel Harruckern György birtoka lett, aki kedvezményes betelepítéssel gyarapította Szentes lakosságát.1730-ban Szentes városi és vásártartási jogot kapott. Ekkor jelent meg a város címerében a pálmafa szimbólum, amely a szentesi nép szívós élni akarását és örökös megújulását fejezi ki. "Teher alatt nő a pálma." A város házasság révén a Gróf Károlyi családhoz került. Jelentős változást 1836 jelentett, amikor örökváltsági szerződést kötött a Károlyi grófokkal. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket Szentes belvárosában található Páterház Panzió és Éttermünkbe.

Bemutatkozás

SZOBÁK: Összes férőhely: 25 fő. Szobaszám: 8 db két ágyas + 7 pótágy Minden szobánk tv-vel ellátott, fürdőszobás, internet hozzáférési lehetőség. Jó parkolási lehetőség.
SZOLGÁLTATÁSOK: Taxi, Tévé, Kutya, macska bevihető, Telefonos szobák, Fürdőszobás szoba, Légkondicionálás, Film előhívás, Gyógyfürdő a közelben, Nemdohányzó, Étterem, Reggeli, Vegetáriánus, Minibár, Különterem, Parkoló.
ELLÁTÁS: svédasztalos reggeli
ÁRAK: - tartalmazza a reggelit, 4 éves korig kedvezményt adunk !
Szép kártya elfogadó szálláshely !
MEGKÖZELÍTÉS: GPS: 46.6519465 , 20.2574066. Szentes belvárosában található a Páterház Panzió és Étterem. Szentest és térségét közúton Kecskemétről az M5, ill. 5-ös, majd a 451-es úton, Gyula felől Békéscsaba-Orosháza-Nagymágocs-Szentes útvonalon, Nagyváradról Biharkeresztes-Berettyóújfalu-Mezőberény-Gyomaendrőd-Szarvas, Szolnok felől a 441-es és a 442-es útvonalon, Szeged és Hódmezővásárhely felől a 45-ös főúton célszerű megközelíteni. Vasúton minden irányból megközelíthető a Szentesi Vasútállomás (Budapest, Szeged, Orosháza), ahonnan tovább lehet vonatozni a kistérség többi településére. Szentes hajóval is megközelíthető. A Szentes Hajóállomás alkalmas kirándulóhajók, motorcsónakok és evezősök kikötésére. Szentes felől megközelíthető közútról a 45-ös és a 451-es főutakról.
PROGRAMOK:
A Szentesi gyógyfürdő tőlünk 1 km-re található, ligeti uszoda és strand 800 m-re található. A Tisza 2 km-re található.

Keresőszavak

étterem, panzió, szállás, szálláshely, étterem, vendéglő, kitelepülés, Taxi, Tévé, Kutya, macska bevihetõ, Telefonos szobák, Fürdõszobás szoba, Légkondicionálás, Film elõhívás, Gyógyfürdõ a közelben, Nemdohányzó, Étterem, Reggeli, Vegetáriánus, Minibár, Különterem, Parkoló





Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink